Vlaamse jeugdauteur
Dirk Bracke Dirk Bracke Dirk Bracke Dirk Bracke Dirk Bracke Dirk Bracke Dirk Bracke Dirk Bracke
Catwalk
Cover Catwalk
Uitgavejaar:
2011

‘Heb je ooit al gedacht aan een carrière als fotomodel?’
Met die woorden wordt Polly op een dag op straat aangesproken. De woorden zetten haar aan het denken. Waarom zou ze het niet proberen?

Maar hoe zal haar dominante stiefvader Rob daarop reageren? Volgens zijn idiote regels mag ze niet eens korte topjes dragen, laat staan dat hij het goedvindt dat ze voor een camera staat. En hoe moet ze omgaan met opdringerige fotografen en de vervelende berichten die ze krijgt op Facebook? Gelukkig kan ze rekenen op de steun van haar vriend Lars. Tot ze tijdens een fotoshoot de knappe David ontmoet… Wat voor Polly begint als een uitdagende nieuwe hobby, zet haar hele leven op zijn kop. Is dat de prijs die ze wil betalen voor een modellencarrière?

De wereld van fotomodellen spreekt tot de verbeelding. Catwalk voert je mee naar een wereld vol glitter en glamour, maar ook vol jaloezie en concurrentie. Een nieuw topboek van Dirk Bracke, al jaren één van de populairste jeugdauteurs in Vlaanderen. Zijn boeken werden al verscheidene keren bekroond, vertaald en verfilmd. 

Bestel het boek hier
Filmpje: